Best Web Hosting And Domain Name Provider In Malaysia

Exabytes - Malaysia Web Hosting, Domain, Pelayan, Reka Bentuk Laman Web Dan Pemasaran Digital. Exabytes menyediakan penyelesaian All-in-One untuk mengembangkan perniagaan anda secara dalam talian.
Best Web Hosting And Domain Name Provider In Malaysia

Penyelesaian Dalam Talian Terjangkau untuk sebarang jenis perniagaan! Pelan hos web Exabytes menyediakan e-mel, laman web dan banyak lagi untuk memulakan pemasaran permulaan dalam talian anda; pelayan spesifikasi tinggi dan perkhidmatan pemasaran digital untuk meningkatkan trafik dan pertukaran laman web anda; domain untuk menubuhkan jenama dalam talian anda; perkhidmatan reka bentuk web untuk menjadikan laman web anda hidup dalam masa 7 hari!

Nama Domain
Pendaftaran nama domain TLD & ccTLD tersedia dengan pelbagai harga promo mengikut bilangan tahun yang ditandatangani. Datang dengan Pengurusan DNS PERCUMA & Perlindungan Privasi Domain PERCUMA bernilai RM60 / yr.

Hosting WordPress
Pelan hosting BI BI dan hosting dengan SSL PERCUMA (Https), Panel Kawalan PERCUMA (cPanel / Plesk), Backup PERCUMA dan jaminan wang balik 100 hari. Anda tidak perlu risau tentang memilih salah satu lagi hosting.

VPS (Virtual Private Server)
Exabytes VPS dilengkapi dengan pemacu SSD Tulen 100% yang memberikan kelajuan lebih cepat sehingga 10X lebih cepat. Dengan jaminan uptime 99.9% (Tier-3) dan 24/7 sokongan teknikal, Exabytes pasti membuat laman web anda bebas hitch.

Reka Bentuk Laman Web Segera
Exabytes Membina Laman Web Anda, Sedia Dalam 7 Hari! Memiliki sebuah laman web yang memberi anda pertanyaan jualan dan petunjuk yang konsisten. Perunding web Exabytes akan menangkap segala sesuatu yang unik dan inovatif mengenai syarikat, jenama & idea anda, dan membinanya ke laman web.


Exabytes

  • 24 Hours x 7 Days with Local Support
  • 100-Day Full Money Back Guarantee
  • Fast Account Activation
  • Exabytes, Secure and Reliability


Apa tunggu lagi? Dapatkan Website/Domain anda segera di Exabytes.

Related Post