Aplikasi Tonton Film Terbaik untuk Android Percuma

Assalamualaikum.
Hariini saya akan kongsikan beberapa aplikasi android percuma untuk menonton movie/drama.

Filem adalah salah satu hiburan yang paling dicari.
Apabila teknologi berkembang, menonton filem kini merupakan aktiviti yang boleh dilakukan dengan mudah pada bila-bila masa dan di mana sahaja, menggunakan telefon pintar.

Aplikasi Tonton Film Terbaik untuk Android Percuma


1. HOOQ


Siapa yang tidak pernah mendengarnya? HOOQ adalah aplikasi perkhidmatan streaming video yang secara rasmi beroperasi di Asia. App ini menyediakan beribu-ribu filem dan siri televisyen dari dalam dan di luar negara yang anda boleh tonton. Senang lagi, semua filem dan siri yang dijamin dengan kualiti HD.


2. SHOWBOX

Tidak kalah kepada HOOQ, ShowBox juga merupakan salah satu aplikasi menonton filem paling popular dan digunakan secara meluas untuk pengguna Android. Selain menyediakan banyak filem dan siri TV, anda juga akan menikmati pelbagai ciri menarik yang disediakan oleh aplikasi ini.


3.MOVIE HD

Movie HD sedang dalam pembangunan berterusan. Isinya dikemas kini setiap hari, sehingga Filem & Tayangan Filem baru setiap hari.
Anda boleh menonton hampir setiap filem. Aplikasi ini telah mendapat pustaka besar dari filem terkini untuk Filem (lama) G. Aplikasi ini mengandungi 50000+ Filem dan Pertunjukan Tv. HD Filem & rancangan TV boleh didapati dalam Kualiti yang berbeza (360p, 720p, 1080p).
Juga, anda boleh menonton semua Siri TV juga. Aplikasi ini menakjubkan, cepat dan Mesra Pengguna

Berikut 3 aplikasy terbaik yang saya gunakan untuk menonton movie secara percuma.
Sekiranya ada penambahan sila tinggalkan comment anda.


Sampai di sini sahaja posting saya kali ini, sekiranya ada kesempatan kita berjumpa lagi di posting seterusnya.
Wasalamm..

Thanks,
O4U Admin

Related Post